slider

Üdvőzőljük!

Etyek, Magyarország

thumb thumb thumb thumb thumb

Azoknak szántuk a Villa Vineában való tartózkodást, akik relakszálni szeretnének, vagy aktívan üdülni Magyarország egyik legismertebb borrégiójának természetes szépségével körülvéve. A villában való tartózkodás nagyon kellemes, főképp a sportot kedvelő egyének vagy csoportok, felnőttek és gyerekek számára egyaránt. Üzletembereknek is ajánlani tudjuk szolgáltatásainkat, és mindenkinek aki minőséges ellátásra és izgalmas aktivitásokra vágyik.

A 360 m2 Villa Vinea 8x4x1, 6m-es fedett medencével rendelkezik. A medence mellett a földszinten szauna, masszázs szoba, felszerelt fitness-terem, zuhanyozók és wc is található. Az emeleten négy hálószoba, egy nappali és egy ebédlővel egybekötött konyha található. Mindegyik hálószobának saját fürdőszobája van, LCD TV-je és légkondicionálóval felszereltek. Minden szobában van Wi-Fi elérhetőség. Az épület előtt nagy erkély és zöld övezet található.

Dombos, erdővel, szőlészetekkel és szántóföldekkel övezett terület. 1500 méteres körzetben van egy tó, filmstúdió, ménes. Etyeken sok borospince található, némelyik 200 éves, és ugyancsak sok étterem is van a városban. 15 km-es körzetben 3 tó is található ahol horgászni lehet, vadászatra kijelölt területek, két golf klub, több ménes, póló klub, filmstúdió, 20km-es körzetben pedig nagy számú bevásárlóközpont is található.

A Villa „Vinea” Etyek külvárosában található (2900 méterre a központtól) Fejér megyében, Budapesttől 28 km-re nyugat irányában Bécs felé. Tengerszint feletti magassága 190 m. GPS koordinátái 47⁰ 27’ 10’’ északra, 18⁰ 43’ 17’’ keletre. A térség ahol a villa található az egyike Magyarország legismertebb borrégióinak. Etyek mellett található Európa legnagyobb filmstúdiója is, a Korda Stúdió.