slider

Dobrodošli!

Etyek, Mađarska

thumb thumb thumb thumb thumb

Villa „Vinea“ namenjena je onima koji žele ralaksirajući ili aktivni odmor okruženi prirodom u jednoj od najpoznatijih vinskih regija Mađarske. Boravak u vili biće ugodan i sportski orijentisanim pojedincima ili grupama bilo da su u pitanju deca ili odrasli. Vila je takođe namenjena poslovnim osobama, ali i svima drugima kojima je ponuda kvalitetnog smeštaja i aktivnosti interesantna. Vila nije namenjena za održavanje partija i proslava.

Ukupne površine 360 m2, Villa Vinea ima zatvoren bazen 8x4x1,6 m. Pored bazena, prizemlje sadrži saunu, prostor za vežbanje sa fitness spravama, tuševi i wc. Na spratu se nalaze četiri sobe, veliki dnevni boravak i kuhinja sa trpezarijom. Svaka soba ima svoje kupatilo, LCD TV i klimu. Wi-Fi je dostupan u celom objektu. Ispred objekta je velika terasa i zelena površina.

Brežuljkast teren, koji je okružen šumom, vinogradima i ratarskim poljima. U krugu od 1500 m nalazi se jezero, filmski grad, ergela. U samom mestu Etyek nalazi se veliki broj vinskih podruma starih i po 200 godina kao i mnoštvo restorana. Do 15km nalaze se tri jezera za pecanje, lovne površine, dva golf kluba, više ergela, polo klub, filmsko selo, do 20 km i veliki broj šoping centara.

Villa „Vinea“ se nalazi na periferiji sela Etyek (2900 m od centra), u oblasti Fejer udaljena 28 km zapadno od Budimpešte, u pravcu Beča. Nadmorska visina 190 m. GPS koordinate 47⁰ 27’ 10’’ severno, 18⁰ 43’ 17’’ istočno. Oblast u kojoj se vila nalazi je jedna od najpoznatijih vinskih regija Mađarske. Uz selo Etyek nalazi se i najveći filmski studio u Evropi (Korda studio).